Poslastice sa keksom su omiljene, kako zbog fantastičnog ukusa, tako i zbog brze i lake pripreme. Ako se doda i fil sa ukusom kave, možete biti sigurni da će biti oduševljeni svi sladokusci
Sastojci:
● 500-550 g keksa s maslacem
● 50 g kapućina u prahu (iz vrećice)
● 2,5 dl mlijeka
● 3 jaja
● 6 žlica šećera
● 5 dl slatkog vrhnja
● 50 g kapućina u prahu (iz vrećice)
● 2,5 dl mlijeka
● 3 jaja
● 6 žlica šećera
● 5 dl slatkog vrhnja
Priprema:
Umutite dobro jaja sa šećerom, dodajte slatko vrhnje i ponovo mutite dok se ne napravi čvrst fil.
Kapučino prašak prelijte vrućim mlijekom.
Svaki keks umočite u kapućino i slažite na tacnu. Premažite filom, složite novi red keksa.
Ponavljajte postupak dok ne utrošite materijal. Završite filom, prefilujte čitav kolač, a zatim ga ukrasite po želji. Na primjer, narendanom čokoladom.
Kapučino prašak prelijte vrućim mlijekom.
Svaki keks umočite u kapućino i slažite na tacnu. Premažite filom, složite novi red keksa.
Ponavljajte postupak dok ne utrošite materijal. Završite filom, prefilujte čitav kolač, a zatim ga ukrasite po želji. Na primjer, narendanom čokoladom.
Izvor: Moja kuhinja
Primjedbe
Objavi komentar