200 g kokosa
400 g mlijeka u prahu
250 g žele bombona (količina po želji)
2 lista oblatne
400 g mlijeka u prahu
250 g žele bombona (količina po želji)
2 lista oblatne
Priprema:
Mlijeko, maslac i šećer prokuhati i u toplo umiješati mlijeko u prahu i kokos.
Žele bombone narezati na malecke kockice i umiješati u masu (po želji ubaciti i čokoladne bombončiće, ako imate čelične živce za rezanje bajadere).
Mlijeko, maslac i šećer prokuhati i u toplo umiješati mlijeko u prahu i kokos.
Žele bombone narezati na malecke kockice i umiješati u masu (po želji ubaciti i čokoladne bombončiće, ako imate čelične živce za rezanje bajadere).
Fil rasporediti na list oblatne, dobro ga potisnuti žlicom, i poklopiti drugim listom oblatne. Opteretiti nekom velikom kuharicom ili enciklopedijom na pola sata do sat vremena.
Ostaviti par sati da se stisne, rezati u željene oblike i poslužiti masi razuzdanih klinaca željnih slatkoga. Ustvari bolje nemojte, morat ćete je praviti toliko da će vam dojaditi. Bolje poslužite starijoj populaciji, oni si znaju mjere. Ili na ženskim okupljanjima. Neee, one si definitivno neznaju mjere.
Da bi spriječili nastanak grudica od mlijeka u prahu, jednostavno ga prosijte.
Ostaviti par sati da se stisne, rezati u željene oblike i poslužiti masi razuzdanih klinaca željnih slatkoga. Ustvari bolje nemojte, morat ćete je praviti toliko da će vam dojaditi. Bolje poslužite starijoj populaciji, oni si znaju mjere. Ili na ženskim okupljanjima. Neee, one si definitivno neznaju mjere.
Da bi spriječili nastanak grudica od mlijeka u prahu, jednostavno ga prosijte.
Primjedbe
Objavi komentar