ROLAD KAJSIJA - STARI RECEPT MOJE BAKE,BISKVIT KOJI SVIMA USPIJEVA

kao prvo da vam kazem koje sam zaboravila u snimku vazno je da bude najmanje 2 sata u frizideru a da ga ostavite preko noci je jos najbolji kao svaki kolac ili torta :)) najbolje je sve povezano i krema jako dobro stegnuta i onda uzivancia u ukusu jako osvezava na vrucinama super :)) za biskvit 10 jaja 8 kasika secera vi mozete i 10 ko zeli 2 kesice vanilin secera 10 kasika brasna vrho punih to su 200g pola male kasicice prasak za pecivo kasicica secera okus narandje ili kora od narandje tepsija je 35 cm sa 40 cm fil 600ml mleka gustin 30g brasno 70g secer 80g puter 150g secer u prahu 2 vrho pune kasike 4 kasike vrho pune marmelade od kajsije ili bilo koje volite 3 vrhopune kasike marmelade od kajsije za biskvit premazati malo secer u prahu za posut na kraju ili birajte sta zelite za kraj :)) zelimo vam puno zdravlja i veselja do narednog recepta vas ljubimo puno :))

Recepti Brigita

Primjedbe