ROLAD KAJSIJA - STARI RECEPT MOJE BAKE,BISKVIT KOJI SVIMA USPIJEVA
dana
Dohvati vezu
Facebook
X
Pinterest
e-pošta
Druge aplikacije
kao prvo da vam kazem koje sam zaboravila u snimku
vazno je da bude najmanje 2 sata u frizideru a da ga ostavite preko noci je jos najbolji kao svaki kolac ili torta :))
najbolje je sve povezano i krema jako dobro stegnuta
i onda uzivancia u ukusu jako osvezava na vrucinama super :))
za biskvit
10 jaja
8 kasika secera vi mozete i 10 ko zeli
2 kesice vanilin secera
10 kasika brasna vrho punih to su 200g
pola male kasicice prasak za pecivo
kasicica secera okus narandje ili kora od narandje
tepsija je 35 cm sa 40 cm
fil
600ml mleka
gustin 30g
brasno 70g
secer 80g
puter 150g
secer u prahu 2 vrho pune kasike
4 kasike vrho pune marmelade od kajsije ili bilo koje volite
3 vrhopune kasike marmelade od kajsije za biskvit premazati
malo secer u prahu za posut na kraju ili birajte sta zelite za kraj :))
zelimo vam puno zdravlja i veselja do narednog recepta vas ljubimo puno :)) Recepti Brigita
Primjedbe
Objavi komentar