Nadjev:
7 dag meda
25 dag sira mascarpone
2,5 dl jogurta
10 g želatine
7 dag meda
25 dag sira mascarpone
2,5 dl jogurta
10 g želatine
Postupak izrade:
Izmutite jaja s medaom i vanilin šećerom. Dodajete brašno, mljevene orahe, kakao i malo soli. Smjesu izlijte u masnim papirom obložen lim za pečenje. Pecite na 150 stupnjeva oko 30 min. Ohladite i prerežite po pola. Za nadjev dobro izmješajte sir s jogurtom i medom. Želatinu namočite u hladnoj vodi, ocijedite, pa rastopite na laganoj vatri. Umješajte je u kremu, ostavite je na hladnom 15 – 20 minuta pa nadjenite kolač. Držite ga u hladnjaku preko noći pa narežite na ploške.
Izmutite jaja s medaom i vanilin šećerom. Dodajete brašno, mljevene orahe, kakao i malo soli. Smjesu izlijte u masnim papirom obložen lim za pečenje. Pecite na 150 stupnjeva oko 30 min. Ohladite i prerežite po pola. Za nadjev dobro izmješajte sir s jogurtom i medom. Želatinu namočite u hladnoj vodi, ocijedite, pa rastopite na laganoj vatri. Umješajte je u kremu, ostavite je na hladnom 15 – 20 minuta pa nadjenite kolač. Držite ga u hladnjaku preko noći pa narežite na ploške.
Primjedbe
Objavi komentar