KAPUĆINO TORTA

Sastojci:
Sve tri korice:
5 jaja
125 gr šećera
120 gr brašna
1 kašika kakaoa
1 prašak za pecivo
2 kašike ulja
Krem:
1l mleka
3 pudinga sa ukusom kafe ( C ih ima, ne znam da li ima Oetker, kao zamena se uzme 2 kapućina sa ukusom vanile i pudinzi od vanile ili slatke pavlake )
6 kašika šećera
1 kapućino sa ukusom vanile
250 gr margarina
200 gr šećera u prahu
250 ml slatke pavlake
Priprema:
Ulupati belanca sa šećerom, pa dodati žumanca, pa ulje.
Na kraju dodati brašno, kakao i prašak za pecivo i sve sjediniti lopaticom.
Pleh obložiti ( veličina 23 cm ), istresti masu za koru i peći u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni.
Peći 20 minuta i isključiti rernu pa ostaviti da se hladi kora zajedno sa rernom.
Razmutiti pudinge od kafe sa šećerom i 200 ml hladnog mleka.
Ostalo mleko staviti da provri ( dodati 1 kapućino kad bude toplo i razmutiti, ako se nema puding sa ukusom kafe i stavlja se od vanile ili slatke pavlake dodaje se još 2 kašućina u mleko )
Kad provri zakuvati pudinge i mešati dok se ne zgusne pa skloniti sa vatre da se hladi.
Ulupati penasto margarin ( sobne temperature ) sa šećerom u prahu pa im dodati ohladjen puding i umutiti.
Ohladjenu koru preseći na 3 dela.
Isprskati prvu koru mlekom staviti 1/3 krema, pa ulupanu slatku pavlaku.
Ponoviti isto i sa drugom korom, a preko treće stavite šta vam je ostalo, bilo da je krem ili i krem i slatka pavlake.
Dekorišite po želji i ostavite par sati u frižider.
Posle tog vremena može da se posluži.
Prijatno

Primjedbe