![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhAq_G_RNGQBCBnNR6EObizi8PvsKoCOT0cVOYHi8zcgx8jd4vy6hSM1r9c_54IC60bNo65Y8EU-1yf1sH1xCnerdnB-lSAicFBH3SrRHW0gfmHgPHJggTnqQE38kzDGHboaPfHgGfQOng/s200/7947-9a9c4cf0f7bf0471a98376ffd819deaf.jpg)
750 g tankih kora za pitu, 1 kg strugane bundeve, kesica cimeta, nekoliko kašika ulja, 750 g mladog sira, puter, šećer
PRIPREMA
Nastruganu bundevu izdinstati na malo ulja. Kada se ohladi, pomešati sa sirom. Po dve kore, premazane istopljenim puterom, staviti na sto i premazati u tankom sloju pripremljenom smesom, posuti cimetom i šećerom po želji. Uviti i ređati na podmazan pleh. Ako pripremate domaće kore, onda je bundevaru bolje praviti iz jednog komada u okruglom plehu. Peći oko 30 minuta.