Sjedinite jaja, šećer, med, sodu bikarbonu i kakao, pa dodajte mast i sve promešajte. Zatim postepeno dodajte brašno.
Umesite meko testo.
Podelite ga na tri jednaka dela pa ostavite u frižideru pola sata da odstoji.
Nakon toga izvadite testo iz frižidera i isecite pek papir na veličinu 38x28, pa na njega tanko razvijte testo. Tako postupite i sa preostala dva dela.
Pecite kore u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni 5-6 minuta.
Za fil stavite 600 ml mleka da provri.
Za to vreme mikserom sjedinite brašno, šećer i 400 ml mleka.
Kada je mleko provrilo ukuvajte brašno kao puding, vodeći računa da vam se ne stvore grudvice. Ostavite da se tako pripremljen fil skroz ohladi, pa u njega dodajte penasto umućen margarin.
Filujte kore-kora-fil kora-fil-kora-fil i preko poslednjeg sloja fila stavite glazuru od čokolade.
Za glazuru na tihoj vatri otopite čokoladu sa uljem.
Stavite u frižider da se kolač ohladi, pa secite na kocke ili pravougaonike i poslužite.