Margarin razmazati po dnu tepsije, pa preko rasporediti izlomljen Plazma keks. Preko Plazma keksa idu narendane jabuke (ne treba ih cediti), a preko jabuka šećer i cimet (količina po ukusu). Belanca umutiti u čvrst sneg, pa naizmenično dodavati šećer i žumanca, sve vreme muteći mikserom. Na kraju varjačom umešati i brašno, pa smesu preliti preko jabuka. Peći na 180 C oko 25 minuta. Kad je kolač ispečen, pustiti da se ohladi, pa ga premazati umućenim šlagom. Seći na kocke i svako parče preliti prelivom od karamele.
Izvor: Coolinarika
Preliv od karamele
200 g šećera
100 g putera
1,5 dl neutralne pavlake
U manjoj šerpici rastopiti šećer da dobije zlatno žutu boju. Dodati puter i ostaviti da provri. Kad je sirup počeo da vri, dodati i neutralnu pavlaku, sačekati još jednom da provri. Skinuti sa vatre i ostaviti da se preliv ohladi.