Sastojci za biskvit:
Priprema:
Kad je biskvit gotov, biskvit se umota u vlažnu krpu krpu (ja krpu još pospem stevijom u prahu) kao i inače za rolate.
Fil - 100 g tapioka zrnaca namočiti u 400 ml mlijeka. Kad se namoče 1 h, kuhati u mlijeku dok ne postanu prozirne nekih 20ak min uz miješanje. Potom se odmota biskvit i namaže prohlađenim pudingom od tapioke, poredaju se banane (4 komada, dvije jedna do druge uzdužno) i rolat se zarola. Za ukrašavanje umjesto šlaga – 300 g posnog sira sa 30 g whey proteina od vanilije + želatina po uputama. Posuti kakao prah ili cimet po gotovom kolaču.
100 g gotovog kolača sadrži:
Energetska vrijednost: 170 kcal
Bjelančevine: 10 g
Masti: 1 g
Ugljikohidrati: 30 g
Bjelančevine: 10 g
Masti: 1 g
Ugljikohidrati: 30 g