Sastojci
1.SLOJ
250g mljevenih digestive keksa
150 g Šećera u prahu
150 g rastopljenog maslaca
5 žlica vruceg mlijeka
2.SLOJ
200g krem sira
200 ml slatkog vrhnja za šlag+200 g šećera u prahu
3.SLOJ
300 ml sirupa od limuna
300 ml vode
2 Vanilin pudinga Dolcela+100 ml vode
4.SLOJ
1 Šlag pjena Dolcela
120 ml mlijeka
Priprema
1.
Pomijesati kekse, maslac , mlijeko i šećer u prahu, utisnuti u kalup 35×35 i staviti u hladnjak.
2.
Izraditi čvrsto slatko vrhnje, dodati krem sir i šećer.Ravnomjerno premazati po sloju keksa i staviti u hladnjak.
3.
Zakuhati do vrenja sirup od limuna, vodu i u kipuće umijesati dva pudinga rastopljena u 100 ml vode. Malo prohladiti neprestano mijesajući i zatim ravnomjerno rasporediti po kremi. Staviti u hladnjak.
4.
Izraditi čvrsti šlag i pemazati kolač. Neka odstoji preko noći!
coolinarika.com
https://danasisutra48.blogspot.com
1.SLOJ
250g mljevenih digestive keksa
150 g Šećera u prahu
150 g rastopljenog maslaca
5 žlica vruceg mlijeka
2.SLOJ
200g krem sira
200 ml slatkog vrhnja za šlag+200 g šećera u prahu
3.SLOJ
300 ml sirupa od limuna
300 ml vode
2 Vanilin pudinga Dolcela+100 ml vode
4.SLOJ
1 Šlag pjena Dolcela
120 ml mlijeka
Priprema
1.
Pomijesati kekse, maslac , mlijeko i šećer u prahu, utisnuti u kalup 35×35 i staviti u hladnjak.
2.
Izraditi čvrsto slatko vrhnje, dodati krem sir i šećer.Ravnomjerno premazati po sloju keksa i staviti u hladnjak.
3.
Zakuhati do vrenja sirup od limuna, vodu i u kipuće umijesati dva pudinga rastopljena u 100 ml vode. Malo prohladiti neprestano mijesajući i zatim ravnomjerno rasporediti po kremi. Staviti u hladnjak.
4.
Izraditi čvrsti šlag i pemazati kolač. Neka odstoji preko noći!
coolinarika.com
https://danasisutra48.blogspot.com
Primjedbe
Objavi komentar