PRIPREMA:
Jaja, šećer i vanilin šećer dobro izmiksati, a zatim ih kuvati na pari oko 10 minuta da se zgusnu i onda smesu ohladiti.
Sjediniti kiselu pavlaku,krem šlag i slatku pavlaku.Sve dobro izmiksati i onda u to dodati ohladjenu masu od jaja pa ponovo sjediniti.
Kalup obloziti folijom.
Na dno poredati keks koji sam umočila u mleko..
Rubove obloziti sa slatkim štapićima i sredinu ispuniti kremom u koju se dodaju maline.
Dekorisati po želji, ohladiti i uživati.
Ako vam neodgovaraju maline, vi koristite voce po svojoj želji.
Ostaviti par sati u frižideru da se fino torta stegne, a potom je seci na parcad i poslužiti.
Jaja, šećer i vanilin šećer dobro izmiksati, a zatim ih kuvati na pari oko 10 minuta da se zgusnu i onda smesu ohladiti.
Sjediniti kiselu pavlaku,krem šlag i slatku pavlaku.Sve dobro izmiksati i onda u to dodati ohladjenu masu od jaja pa ponovo sjediniti.
Kalup obloziti folijom.
Na dno poredati keks koji sam umočila u mleko..
Rubove obloziti sa slatkim štapićima i sredinu ispuniti kremom u koju se dodaju maline.
Dekorisati po želji, ohladiti i uživati.
Ako vam neodgovaraju maline, vi koristite voce po svojoj želji.
Ostaviti par sati u frižideru da se fino torta stegne, a potom je seci na parcad i poslužiti.
Primjedbe
Objavi komentar