Probajte napraviti tortu bez klasičnog pečenja, samo korištenjem zdravih i sirovih sastojaka.
Iznenadit će vas njen osjećaj svježine i bogatstvo okusa.
S obzirom da torta na podliježe termičkoj obradi, svi zdravi sastojci, poput vitamina i minerala, ostaju sačuvani.
Sastojci:
ZA KORU
Iznenadit će vas njen osjećaj svježine i bogatstvo okusa.
S obzirom da torta na podliježe termičkoj obradi, svi zdravi sastojci, poput vitamina i minerala, ostaju sačuvani.
Sastojci:
ZA KORU
ZA KREMU
Priprema:
Bademe usitnite u mlincu za kavu i stavite u posudu.
Dodajte agavin sirup i kokosov maslac, potom sjemenke vanilije i limunov sok.
Sve dobro izradite i sve rukom utisnite u kalup za tortu koji ste prethodno obložili papirom za pečenje. Smjesu stavite u hladnjak dok pripremate kremu.
Sve sastojke za kremu stavite u blender, pa ih polako, povećavajući brzinu, miješajte štapom dok ne dobijete jednoličnu smjesu.
Kremu rasporedite po kori, zagladite da vrh bude ravan i ukrasite je po želji (npr kriškama limete).
Tortu prije posluživanja stavite u hladnjak da odleži preko noći.
Primjedbe
Objavi komentar