Jaja umutiti sa šećerom, dodati brašno pomiješano s praškom za pecivo. Margarin otopiti i dodati kakao (umjesto kakaa možete otopiti i 100 g čokolade) i sve zajedno pomiješati.
Gotovu smjesu izlijte u premazan pleh i peći na 200 ºC oko 20 minuta (provjerite čačkalicom da li je tijesto pečeno).
Otopite želatinu prema uputama na pakiranju. Žumanjke pomiješajte sa šećerom, čokoladnim mlijekom i čokoladom, stavite u posudu i na pari kuhajte sve miješajući da se zgusne. Želatinu ocijedite od vode i promiješajte u vruću kremu s jajima, ponovo promiješajte.
Ostavite da se masa ohladi. Slatko vrhnje umutite i promiješajte sa ohlađenom masom. Izlijte u kalup preko ohlađenog biskvita. Sve dobro poravnajte i ostavite da se hladi nekoliko sati prije posluživanja.
Primjedbe
Objavi komentar