za biskvit : 2 čaše jogurta
2 čaše brašna
2 čaše šećera
1 žlićica pecilnog praška
2 žlićice ulja
2 žlice kakaa
za preljev: 8 žlica mlijeka
2 žlice šećera
125 g margarina
100 g čokolade
100 - 150 g kokosa
možete dodati i malo ruma ako volite
Priprema: Za biskvit sve sastojke promješajte i stavite peći u nauljeni lim na 200C, 15 min.
Za preljev: otopite margarin i čokoladu te dodajte mlijeko, šećer i na kraju kokos.
Prelijte preljev preko još vrućeg biskvita i ostavite da se ohladi.
Ovaj kolač idealan je za rezanje u različite oblike. Osobito ako ga radite za neku prigodu (srca za Valentinovo, zvjezdice za Božić, ovalni oblik za Uskrs). Ukrasiti ga možete po želji, raznim mrvicama ili jednostavno sa šlagom.
Primjedbe
Objavi komentar