SASTOJCI:
25 dkg Glatkog brašna Podravka
1/2 l mlijeka
2 dcl šečera
4 žlice pekmeza po želji
3 žlice ulja
1 Prašak za pecivo Docela
2 žlice kakaa u prahu Dolcela
Krema
3 vrečice Mljevene želatine Dolcela
10 žlica vode
1/2 l Slatkog vrhnja Dolcela
15 dkg šečera u prahu
3 obična jogurta
1 ekstrakt od banane
PRIPREMA:
Za kore pomješajte prvo vlažne sastojke zatim suhe…
Na kraju sve pomješajte..razdijalite na dva dijela..
Pecite na papiru za pečenje u tepsiji srednje veličine….
Za kremu prvo pripremite želatinu prema uputama na omotu..
Izradite slatko vrhnje te dodajte jogurte,šečer i ekstrakt od baanane…..
Na kraju otopite želatinu i dobro ju umutite u smjesu s slatkim vrhnjem,……
Filujte kolač…prvu koru stavite na dno tepsije u kojoj su se pekle kore….pola kreme istresite na koru zagladite.na to drugu koru i drugi dio kreme ..
zagladite i dobro ohladite..najbolje preko noći…..
Preuzeto sa:coolinarika.com
Primjedbe
Objavi komentar