Ukusne, mekane, a ujedno i hrskave Crunchy čokoladne kocke s kikirki maslacem! Jednostavan i zabavan recept za velike i male!
Sastojci
- 240 g čokolade za kuhanje
- 250 g kikiriki maslaca
- 60 g maslaca
- 90 g meda
- 75 g corn flakesa
Priprema
U posudi iznad pare zajedno otopite čokoladu, med, maslac i kikiriki maslac.
Kada dobijete lijepu, glatku smjesu dodajte corn flakes pa sve dobro izmiješajte.
Manji kalup za pečenje (cca 20x20 cm) obložite masnim papirom pa izlijte u njega pripremljenu smjesu. Kolač spremite u hladnjak barem na dva sata, kako bi očvrsnuo.
Kada se kolač ohladi i dovoljno stisne, izvadite ga iz kalupa zajedno sa papirom i ostavite na sobnoj temperaturi 20-ak minuta. Zatim ga režite tankim, ali oštrim nožem na kocke željene veličine.
Primjedbe
Objavi komentar