kore:
12 bjelanjaka
12 žlica šećera
30 dkg mljevenih lješnjaka (ili oraha)
3 žlice brašna
fil:
12 žumanjaka
15 dkg štauba (mljevenog šećera)
20 dkg margarina
glazura:
15 dkg čokolade za kuhanje
15 dkg margarina
za 1 koru:
izraditi 4 bjelanjka u čvrst snijeg, dodati šećer, brašno i lješnjake
peći u zagrijanoj pećnici
ispeći 3 kore
fil:
žumanjke i šećer kuhati na pari i u hladno dodati margarin
podijeliti na 2 dijela, premazuju se samo dvije kore
glazura:
na pari otopiti margarin i čokoladu
svaku koru preliti prvo glazurom
slagati:
kora sa glazurom, fil, kora sa glazurom fil, kora sa glazurom
12 bjelanjaka
12 žlica šećera
30 dkg mljevenih lješnjaka (ili oraha)
3 žlice brašna
fil:
12 žumanjaka
15 dkg štauba (mljevenog šećera)
20 dkg margarina
glazura:
15 dkg čokolade za kuhanje
15 dkg margarina
za 1 koru:
izraditi 4 bjelanjka u čvrst snijeg, dodati šećer, brašno i lješnjake
peći u zagrijanoj pećnici
ispeći 3 kore
fil:
žumanjke i šećer kuhati na pari i u hladno dodati margarin
podijeliti na 2 dijela, premazuju se samo dvije kore
glazura:
na pari otopiti margarin i čokoladu
svaku koru preliti prvo glazurom
slagati:
kora sa glazurom, fil, kora sa glazurom fil, kora sa glazurom
Primjedbe
Objavi komentar