Šećer, kravlje mlijeko i bijelo brašno zamijenjeni su zdravijim varijantama i jednako ukusnim. Čak i ukusnijim
Biskvit:
350 g brašna T-850
250 g smeđeg šećera od trske
150 g prženih mljevenih lješnjaka
1 žlica bourbon vanilije
1 žlica praška za pecivo
1 dl kokosova ulja
7 dl sojina mlijeka
Izmiješajte prvo suhe sastojke, zatim im dodajte mokre i lagano umiješajte glatku smjesu. Izlijte je u namašćen kalup i pecite 20 - 25 minuta na 170 °C.
350 g brašna T-850
250 g smeđeg šećera od trske
150 g prženih mljevenih lješnjaka
1 žlica bourbon vanilije
1 žlica praška za pecivo
1 dl kokosova ulja
7 dl sojina mlijeka
Izmiješajte prvo suhe sastojke, zatim im dodajte mokre i lagano umiješajte glatku smjesu. Izlijte je u namašćen kalup i pecite 20 - 25 minuta na 170 °C.
Krema:
1 l sojina mlijeka
200 g smeđeg šećera od trske
150 g pudinga od vanilije
1 žlica bourbon vanilije
2 dl kokosova šlaga
2 banane
3 kivija
300 g jabuka
Prašak za puding pomiješajte sa smeđim šećerom i bourbon vanilijom i skuhajte na sojinu mlijeku. Kad se puding ohladi, dodajte kokosov šlag te izmiješajte i prelijte po ohlađenom biskvitu. Narežite voće na ploške i posložite po kremi.
1 l sojina mlijeka
200 g smeđeg šećera od trske
150 g pudinga od vanilije
1 žlica bourbon vanilije
2 dl kokosova šlaga
2 banane
3 kivija
300 g jabuka
Prašak za puding pomiješajte sa smeđim šećerom i bourbon vanilijom i skuhajte na sojinu mlijeku. Kad se puding ohladi, dodajte kokosov šlag te izmiješajte i prelijte po ohlađenom biskvitu. Narežite voće na ploške i posložite po kremi.
Preljev:
1 l soka od jabuke
13 g agar-agara
Prokuhajte i ohladite pa prelijte preko voća i ostavite da se stisne.
1 l soka od jabuke
13 g agar-agara
Prokuhajte i ohladite pa prelijte preko voća i ostavite da se stisne.
Primjedbe
Objavi komentar