Sastojci:
Tijesto:
Bjelanjke tuci u cvrst smjeg, postupno dodavati secer i lagano umijesati mljevene orahe pomijesane s brasnom. Staviti peci u namasten i pobrasnjen lim na laganoj vatri.
Priprema:
Zumanjke pjenasto umutiti sa secerom i gusto skuhati na pari. Pri kraju dodati cokoladu, rum i margarin. Vrucom kremom preliti topao kolac Ohladeni narezati na kocke i ukrasiti secerom u boji.
http://dobar-recept.blogspot.com
Tijesto:
- 6 bjelanjaka
- 20 dag secera
- 2 zlice brasna
- 20 dag oraha
- 6 zumanjaka
- 25 dag secera u prahu
- 10 dag margarina
- 10 dag cokolade
- 3 zlice ruma
Bjelanjke tuci u cvrst smjeg, postupno dodavati secer i lagano umijesati mljevene orahe pomijesane s brasnom. Staviti peci u namasten i pobrasnjen lim na laganoj vatri.
Priprema:
Zumanjke pjenasto umutiti sa secerom i gusto skuhati na pari. Pri kraju dodati cokoladu, rum i margarin. Vrucom kremom preliti topao kolac Ohladeni narezati na kocke i ukrasiti secerom u boji.
http://dobar-recept.blogspot.com
Primjedbe
Objavi komentar