LAGANI KOLAČ S BADEMIMA I VOĆEM

Potrebni sastojci:
  • Keksi od integralnog brašna
  • 1 l sojinog mlijeka
  • 100 ml agava sirupa
  • 1 šalica mljevenih badema (prethodno tostiranih 15-ak min na 150 °C)
  • 2 kesice BIO praška za puding vanilija
  • 1 pakovanje soja šlaga
  • 1-2 žlice kakao praha
  • Polovice trešnje za ukras
Priprema:
Kekse poredajte u škrovadu dimenzije cca 20x30cm.
Skuhajte poding prema uputama na vrećici, zasladite agava sirupom i umiješajte 2/3 šalice badema.
Izlijte na kekse. Ostavite da se ohladi 10-ak minuta.
Za to vrijeme miksajte sojin šlag na najjačoj brzini 3 minute.
Dodajte malo agava sirupa i kakao prah i miksajte još 2 minute.

http://atma.hr

Primjedbe