PRINCESS VANILA

Kad smo kod slojeva, oni su omeđeni laganim i tankim korama koje smo izradili na bazi bjelanjaka i koje također imaju okus vanilije. To je itekako primjereno za ovakav kolač budući da bi neki deblji biskvit koliko god bio ukusan narušio ujednačeni i profinjeni sklad ove slastice, a ukusne tanke kore gotovo su neprimjetne. To je i glavni razlog zašto se ova Princess Vanila može pojesti i u većim količinama, te zbog čega se čini tako laganom.
Za završno ukrašavanje koristili smo bijelu čokoladu koju smo narezali i posipali po vrhu. Ona se s ovim kolačem prije svega odlično slaže svojom bojom, ali ne odudara niti okusom pa će se odlično uklopiti. Na vrh smo poredali i borovnice tako da po jedna završi na svakoj šniti nakon rezanja, no za Princess Vanilu u obzir dolazi i drugo ukusno šumsko voće kao što su maline ili kupine, a ako je sezona odlično će poslužiti i jagode.
Princess Vanila je zaista prava princeza među kolačima. Odlična krema na bazi vanilije daje glavni ton ovoj zanosno nježnoj slastici.
PRIPREMA