![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-9GJTejKxCEno6CKPtwD_9P5Ce-d8eRuqCra3GEXPcZ3OTyO09ugLWhf49zlAKBTIpJDv50gDMXNyVV2Yilfh71vc0XE0E-DzqrnjJDB4AzzT9YxaCmLcYuVkd6stHuyYcgFbKIgHvyQ/s320/Screenshot_136.png)
200g kvalitetne tamne čokolade
125g maslaca
225g vanil šećera
2 jajeta
1 žumanjak
4 žlice svježe skuhane kave
150g brašna
1 žličicu praška za pecivo
prstohvat soli
(šaku orašastih plodova)
Pećnicu ugrijte na 180C, a u posudu za pečenje (30x22) stavite papir za pečenje.
Otopite čokoladu na pari, a dok se čokolada otapa izmiksajte šećer i maslac. Kada smjesa postane pjenasta, dodajte jaja žumanjak. Umiješajte čokoladu i kavu.
Prosijano brašno, prašak za pecivo i sol dodajte smjesi i zatim (po želji) umiješajte šaku nasjeckanih orašastih plodova.
Ostavite da se malo ohladi i odmah narežite jer tada manje puca nego kada se reže hladno.
Možete poslužiti s tučenim vrhnjem, a mi smo ga posipale koricom naranče.
http://jedozovniduo.blogspot.ba