Sastojci:
Namirnice za biskvit:
6jaja
6 kašika šećera
2 čokolade za kuhanje (po 100 gr)
Namirnice za kremu:
6jaja
6 kašika šećera
2 čokolade za kuhanje (po 100 gr)
1 puter (250 gr)
2 šlag kreme od čokolade
mrvice ili čokolada za ukrašavanje
Priprema:
Biskvit:
Posebno umutiti šećer i 6 žumanjaka. Zatim dodati rastopljene čokolade za kuhanje i na kraju snijeg od 6 bjelanjaka.
Izliti u kalup za tortu i peći oko 20-tak min na 160 C.
Krema:
Posebno umutiti šećer i 6 žumanjaka. Zatim dodati rastopljene čokolade za kuhanje, pa snijeg od 6 bjelanjaka i na kraju omekšali puter. Sve dobro izmiješati.
Ohlađen biskvit premazati kremom i na kraju ukrasiti sa šlagom i šarenim mrvicama ili ribanom čokoladom.
Namirnice za biskvit:
6jaja
6 kašika šećera
2 čokolade za kuhanje (po 100 gr)
Namirnice za kremu:
6jaja
6 kašika šećera
2 čokolade za kuhanje (po 100 gr)
1 puter (250 gr)
2 šlag kreme od čokolade
mrvice ili čokolada za ukrašavanje
Priprema:
Biskvit:
Posebno umutiti šećer i 6 žumanjaka. Zatim dodati rastopljene čokolade za kuhanje i na kraju snijeg od 6 bjelanjaka.
Izliti u kalup za tortu i peći oko 20-tak min na 160 C.
Krema:
Posebno umutiti šećer i 6 žumanjaka. Zatim dodati rastopljene čokolade za kuhanje, pa snijeg od 6 bjelanjaka i na kraju omekšali puter. Sve dobro izmiješati.
Ohlađen biskvit premazati kremom i na kraju ukrasiti sa šlagom i šarenim mrvicama ili ribanom čokoladom.