Za 6 osoba: 75 g skrobnog brašna, 75 brašna, 150 g šećera u prahu, 3 jajeta, 200 g čokolade za kuvanje, 125 g maslaca i 120 g džema od jagoda.
Kalup za led uveče napunite džemom od jagoda i ostavite da preko noći odstoji u zamrzivaču. Čokoladu izlomite na komadiće, dodajte maslac i otopite na pari uz stalno mešanje. U drugu posudu sipajte skrobno brašno, brašno, šećer i jaja i mutite dok ne dobijete homogenu masu. Dodajte otopljenu čokoladu u maslac i promešajte da se sjedini sa pripremljenom masom. Male četvrtaste kalupe za kolače dobro podmažite maslacem i do pola ih napunite pripremljenom smesom. Izvadite zamrznut džem od jagoda iz kalupa za led i svaku kockicu položite u sredinu kalupa, pa odozgo sipajte ostatak mase. Pecite 10 minuta u zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Punjene čokoladne kocke odmah vadite iz kalupa, pospite šećerom u prahu i servirajte.
Kalup za led uveče napunite džemom od jagoda i ostavite da preko noći odstoji u zamrzivaču. Čokoladu izlomite na komadiće, dodajte maslac i otopite na pari uz stalno mešanje. U drugu posudu sipajte skrobno brašno, brašno, šećer i jaja i mutite dok ne dobijete homogenu masu. Dodajte otopljenu čokoladu u maslac i promešajte da se sjedini sa pripremljenom masom. Male četvrtaste kalupe za kolače dobro podmažite maslacem i do pola ih napunite pripremljenom smesom. Izvadite zamrznut džem od jagoda iz kalupa za led i svaku kockicu položite u sredinu kalupa, pa odozgo sipajte ostatak mase. Pecite 10 minuta u zagrejanoj rerni na 200 stepeni. Punjene čokoladne kocke odmah vadite iz kalupa, pospite šećerom u prahu i servirajte.