Sastojci:
* 100 g maslaca
* 30 g grozdjica
* 35 g badema
* 100 g kokosovog brasna
* 15 g kakao u prahu
* 0,2 dl kokosovog ulja
* 0,2 dl kuvane kave
Postupak:
Bademe i grozdjice sitno nasjeckajte. Maslac neka je sobne temperature, a kava ohladjena (moze i nescafé). Pomijesajte sve sastojke ali jedan mali dio kokosovog brasna ostavite za valjanje kuglica. Zlicicom uzimate smjesu i vlaznim dlanovima oblikujete kuglice koje zatim uvaljate u kokosovo brasno. Izadje otprilike 20 kuglica. Spremite ih u zamrzivac i vadite prema potrebi. Ja ih volim jesti direktno iz leda jer uopce nisu tvrde kad su zamrznute, posto ne sadrze vodu. Jako su ukusne i jako site.
* 100 g maslaca
* 30 g grozdjica
* 35 g badema
* 100 g kokosovog brasna
* 15 g kakao u prahu
* 0,2 dl kokosovog ulja
* 0,2 dl kuvane kave
Postupak:
Bademe i grozdjice sitno nasjeckajte. Maslac neka je sobne temperature, a kava ohladjena (moze i nescafé). Pomijesajte sve sastojke ali jedan mali dio kokosovog brasna ostavite za valjanje kuglica. Zlicicom uzimate smjesu i vlaznim dlanovima oblikujete kuglice koje zatim uvaljate u kokosovo brasno. Izadje otprilike 20 kuglica. Spremite ih u zamrzivac i vadite prema potrebi. Ja ih volim jesti direktno iz leda jer uopce nisu tvrde kad su zamrznute, posto ne sadrze vodu. Jako su ukusne i jako site.