FERRERO ROCHER ROLADA

Sastojci
Biskvit:
6 jaja
100 g šećera
prstohvat soli
25 g kakaa
2 žlice gustina
180 g čokolade (iznad 50% kakaa)
2 žlice vruće vode
Krema:
250 g mascarponea
250 g nutelle
150 g prženih, oguljenih, grublje mljevenih lješnjaka
Glazura:
200 g tamne čokolade
25 g maslaca
50 g prženih, oguljenih, grublje mljevenih lješnjaka
Priprema:
Zagrijte pećnicu na 180″C. Lim (onaj od pećnice) prekrijte papirom za pečenje.
1.
Biskvit:
Odvojite žumanjke i bjelanjke.
Čokoladu otopite na pari.
Bjelanjke istucite u snijeg sa prstohvatom soli.
Miksajte žumanjke sa šećerom dok se ne zgusnu i poblijede. Dodajte skupa prosijan kakao i gustin, zatim otopljenu čokoladu i miksajte dok se sve ne sjedini. Dodajte 2 žlice vruće vode. Na kraju nježno umiješajte snijeg od bjelanjaka.

http://kucnetajne.info