
brašna
15 dag mlijevenog
šećera
18 dag margarina
7 dag mlijevenih
oraha
1 jaje
1 žumanjak
1 žlica kakaa
Krema: 10 jaja
20 velikih žlica šećera
2 margarina (50 dag)
Čokoladni preljev: 10 dag čokolade
10 dag margarina
Priprema tijesta: Na dasku stavite brašno, dodajte ostale sastojke i zamijesite tijesto. Razvaljajte 2 mm debelo,režite na kocke 4 x 6 cm, omotajte na limene kalupiće (trube), stavite u lim i ispecite. Pečene trube skinite s kalupića i punite kremom.
Priprema kreme: Jaja i šećer gusto skuhajte na pari, ohladite i dodajte 2 izrađena margarina. Kremu stavite u špricu za tortu i punite trube. Krajeve truba možete sa svake strane 1 cm u čokoladni preljev.
http://receptizakolace.blogspot.ba