
150 gr mlevenih lesnika
150 gr bele mlecne cokolade
300 gr secera
300 gr mlevenog keksa
200 gr putera
150 ml vode
50 ml ruma
Za glazuru:
350 gr bele cokolade
Priprema:
U serpi na sporetu stavimo vodu, secer i rum. Kada provri, sklonimo sa sporeta
i dodamo ostale sastojke, orahe, lesnike, keks i na kraju otopljeni puter i
cokoladu i sve dobro sjedinimo.
Pleh velicine 22×30 oblozimo pek papirom ili aluminijumskom folijom i nanesemo
gotovu smesu.
Cokoladu otopimo na pari prelijeo kolac. Ostavimo da se dobro ohladi.
i dodamo ostale sastojke, orahe, lesnike, keks i na kraju otopljeni puter i
cokoladu i sve dobro sjedinimo.
Pleh velicine 22×30 oblozimo pek papirom ili aluminijumskom folijom i nanesemo
gotovu smesu.
Cokoladu otopimo na pari prelijeo kolac. Ostavimo da se dobro ohladi.
https://srbijaulice.com