Za 12 osoba potrebno je: 1 kesica neutralnog želatina u prahu, 5 dl krem pavlake za kuvanje, 1 kašika nes kafe u prahu, 1,8 dl likera od kafe, 2 dl slatke pavlake, 80 g šećera, 0,6 dl vode.
U činiji pomešajte želatin sa vodom i ostavite da naraste 2-3 minuta. U šerpi pomešajte krem pavlaku, nes kafu, 0,6 dl likera od kafe i šećer, pa zagrejte na srednjoj temperaturi. Pre nego što proključa sklonite sa ringle, umešajte želatin i dobro umutite. Potom ostavite da se malo ohladi, rasporedite u 12 čaša i stavite u frižider. U međuvremenu čvrsto umutite slatku pavlaku.Ohlađenu panakotu prelijte preostalim likerom od kafe, ukrasite slatkom pavlakom i poslužite.
(Novosti)
U činiji pomešajte želatin sa vodom i ostavite da naraste 2-3 minuta. U šerpi pomešajte krem pavlaku, nes kafu, 0,6 dl likera od kafe i šećer, pa zagrejte na srednjoj temperaturi. Pre nego što proključa sklonite sa ringle, umešajte želatin i dobro umutite. Potom ostavite da se malo ohladi, rasporedite u 12 čaša i stavite u frižider. U međuvremenu čvrsto umutite slatku pavlaku.Ohlađenu panakotu prelijte preostalim likerom od kafe, ukrasite slatkom pavlakom i poslužite.
(Novosti)